top of page

Anmeldelser

IMG_9889_edited.jpg

Tusind tak til Kirsten for et evigt minde om moderskabet og min krop som gravid her tredje og sidste gang. Jeg er SÅ glad for resultatet, jeg kan i den grad genkende mig selv og alligevel er det noget jeg kan have stående fremme uden at alle der kommer på besøg ved eller kan se at det er mig. Den er SÅ flot og jeg bliver helt stolt af min egen krop ved at se det som denne "mini me" statuette. 

Didde

IMG_6973.jpg

Det fineste minde om en helt særlig tid 💗🤰🏼
Jeg mødte tilfældigvis Kirsten fra @figurine.dk på en af vores gåture her i juleferien, hvor hun fortalte mig om hendes arbejde med 3D figurer af gravide maver. Synes det er den fineste ide og et evigt minde om, hvor vild kroppen er i forbindelse med en graviditet.
Kirsten er super sød og dygtig, og man føler sig i trygge hænder gennem hele processen 💗🥰 Den varmeste anbefaling herfra.

Nanna

Figurine variant (19 of 32).jpg

Jeg har nu et vidunderligt minde fra min graviditet. Kirsten er så sød og får dig til at føle dig rigtig godt tilpas under 3D-scanningen. Det er tydeligt at mærke, at hun brænder for det hun laver.
Under scanningen var det muligt at se og røre ved forskellige figurer for at finde frem til den helt rigtige.
Slutresultatet er blevet præcis som jeg ønskede.
Jeg er meget glad for min Figurine!

Astrid

IMG_9086.JPG

Tak for en super flot statuette, den er flottere end jeg havde forestillet mig 😍. 

Jeg har altid haft det svært med at få taget billeder, men jeg ville gerne forevige min gravide mave. Så da jeg så Figurine-statuetterne, syntes jeg det var den perfekte måde at forevige gøre maven på. Og så er det altså lidt hyggeligt at have sådan en gravid mave stående fremme. Jeg vil klart anbefale alle at få lavet en statuette, det var en super god oplevelse og Kirsten gjorde oplevelsen meget afslappende samtidig.

Louise

Anna S.jpg

Jeg har ingen ord for hvor smuk min statuette er blevet. TAK TAK TAK

Anna Seneca

IMG_9133.JPG

Jeg er så glad for min fine statuette. Det var den helt rigtige måde for mig at forevige mindet om min graviditet. Super elegant og fin at have stående i hjemmet.

Camilla

Elisabeth.jpg

Jeg er så glad for Figurinen af min mave, som søde Kirsten forevigede af mig. Et helt særligt minde om min graviditet og min baby i maven. Det var en meget behagelig, intim og personlig oplevelse, da jeg blev 3D-fotograferet. Alle pengene værd :) 

Elisabeth

Figurine_gravid statue statuette 1.jpg

Jeg sidder netop ude i min bil nu efter i bar spænding at have flået min pakke op fra dig som kom idag. Og hold nu op! Wauw hvor er jeg glad for den!! Den er helt perfekt! Flottere end jeg troede den ville være.

Tusind tusind tak for det fine stykke arbejde! 🥰🥰🥰

Ane

Figurine_anbefaling_louisemarie.jpg

Kirsten er en skøn skøn kvinde, der kom hjem til os, da jeg havde fået veer og ikke selv kunne komme til hende. Det var virkelig noget af en service at give! Og hendes arbejde er bare i topkvalitet! Jeg vil klart anbefale hende til andre gravide! Vi fik 4 uger senere den smukkeste Figurine!

Jeg er så lykkelig for at hun gjorde det muligt at jeg kunne nå at få denne figurine lavet inden fødslen :D

 

Louise Marie

Figurine_gravid mave figur anbefaling.jpeg

Jeg gav mig selv verdens bedste barselsgave! Og den vil for evigt minde mig om, da lillemanden lå trygt og godt inde i min store mave🤰🏼💙
Tak til @figurine.dk for at forevige min gravide krop😍
Kirsten er ikke kun knaldhamrende dygtig, hun er også sød, nem at snakke med, og så yder hun en service udover den sædvanlige!

Maria Broholm Honore

Jennie.jpg

Jeg har netop modtaget min Figurine og den er simpelthen så fin. Jeg var lidt i tvivl om hvor bar jeg skulle være til scanningen og hvor nøgen figuren ville se ud. Kirsten var meget imødekommende og viste mig figurer både med og uden bh. Jeg valgte uden og er så glad for resultatet. Figuren er fin og meget sober og det var dejligt at få god vejledning. Kvaliteten er i top og figuren ser meget flot og eksklusiv ud.

 

Jeg kan kun anbefale Figurine og jeg er glad for at have foreviget min graviditet.


Jennie Funch Grønbjerg

Figurine_anbefaling_Mette.jpeg
Testimonials: Testimonials

Kære Kirsten.
Tusind tak for den smukke figurine, som jeg modtog for en måneds tid siden. Det er et helt fantastisk minde, som jeg er SÅ glad for, at jeg nåede at få lavet kun 3 uger før Mathilde kom til verden (9 dage over termin).

Tak for en super god oplevelse og et minde for livet!

 

Mette

Figurine - ud fra billeder

Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er for min nyankomne figurine! 😍

 

For knapt et år siden skrev jeg til Kirsten @figurine.dk for at booke tid til scanning af min uge 37+0 mave. Pga bækkenproblemer blev det ikke til noget. Kirsten kom til Aarhus d. 8/5, så der bookede jeg en tid (4dage før termin), men da vandet pludselig gik d. 5/5 måtte denne tid også aflyses.

 

Heldigvis havde Mads taget billeder af mig den dag jeg oprindeligt skulle have været i København for at mødes med Kirsten.

 

I juli lykkedes det mig ENDELIG at mødes med Kirsten i Aarhus til en scanning. Nu med Vilfred i barnevogn i stedet for i maven og med hjælp fra billeder har jeg nu fået det smukkeste minde om min graviditet og den største præstation i mit liv ❤️

 

Tak Kirsten! 

 

Ditte

I slutningen af min graviditet med Laurits fik jeg foretaget en 3D-scanning af min gravide krop hos @figurine.dk så jeg kunne få foreviget min gravide krop i form af en figurine.

 

Jeg har elsket min krop under begge graviditeter og nydt at opleve hvordan den forandrede sig og hvor forskellig maven var da jeg ventede Josefine hhv. Laurits. Derfor ønskede jeg også at få foreviget begge graviditeter. Det har Kirsten hos @figurine.dk formået at gøre ud fra en 3D-scanning i uge 34+4 og billeder af min krop under begge graviditeter i uge 38+2. Begge figuriner skal derfor forestille mig da jeg var 38+2. Den hvide er med Josefine og den grå er med Laurits.

 

Jeg elsker at jeg nu kan blive mindet om mine graviditeter med vores skønne børn og en dag kan jeg give figurinerne videre til dem ❤️ 

Camilla Højgaard

Jeg mødtes med Kirsten for at få lavet en Figurine, da jeg ventede mit andet barn. Det var en rigtig god oplevelse, og virkelig specielt at se sig selv i 3D.

Efterfølgende fik jeg mere og mere lyst til at få et lignende minde om min første graviditet. Kirsten lavede en Figurine  ud fra min scanning, mine billeder og min beskrivelse af, hvordan jeg så ud.

Resultatet blev over al forventning, og nu har jeg to flotte og ret forskellige Figuriner stående på hylden.

Stine

Jeg er så uendelig glad for min fine Figurine 💕Bliver helt rørt når jeg ser på den. Jeg elskede at være gravid med alle tre børn. Se maven vokse og mærke livet derinde. Så at få et varigt fysisk minde, er virkelig skønt. Tusinde tak fordi du ville prøve det ud fra billeder og scanning af min ikke gravide krop. Så fantastisk at det kunne lade sig gøre 😍

 

Det er virkelig betydningsfuldt, det du gør!

Mange mange tak ❤️

Helle

bottom of page