top of page

Figurine er også til dem med flade maver - også mænd

Måske du er atlet, balletdanser eller bare "helt almindelig" med et ønske om at fastholde, hvordan din krop ser ud i dag. Få din helt egen Figurine, som et evigt minde om en helt almindelig tid eller om en helt usædvanlig tid, som måske aldrig vender tilbage!

Det hele starter med en 3D scanning og ender med en lille, hånddekoreret og helt unik statuette.

BOOK tid til 3D scanning her.

Figurine_flad mave statue_2.jpg
Figurine_3D figur Anton2.jpg

Jeanette Ottesen

Figurine_JeanetteOttesen_5.jpg

Jeanette Ottesen  (@jeanetteottesens) er tidligere elite-svømmer, og har opnået at blive både verdensmester og europa-mester.

Med sine 50 internationale medaljer er hun den mest vindende af alle Team Danmarks 141 verdensklasse-atleter. Hendes favoritdiscipliner var fri og butterfly.

Jeanette har deltaget i OL ikke færre end 5 gange, senest i Tokyo 2021.

To Figuriner vidner  i dag om Jeanettes toptrænede svømmekrop samt hendes graviditet blot et år senere.

Jeanette kom til 3D scanning hos Figurine blot et par dage efter hun vendte hjem fra finaleløbet ved sit sidste OL i 2021.

Figurine_Jeanette Ottesen 3D printet figur.jpg

Anton Ørskov Ipsen

Anton Oerskov Ipsen_arena.jpg

"Jeg har repræsenteret Danmark I svømning til både EM finaler, VM finaler og til de Olympiske Lege i både 2016 og 2021.

Jeg var uden tvivl i mit livs bedste form efter OL i Tokyo, og at få kroppen "udødeliggjort" i form af en Figurine var derfor både sjovt og et godt minde."

                - Anton Ørskov Ipsen

Figurine_3D figur Anton1.jpg

Sara Slott Petersen

dreamstime_sara slott1.jpg

Sara Slott Petersen (@saraslott) er ubetinget én af de allerbedste kvindelige atleter Danmark nogensinde har haft. I sin lange karriere indenfor sprint og hækkeløb har hun opnået helt ekstraordinære resultater ved bl.a. at vinde guld i 400 m hæk ved EM i 2016 og sølv ved OL i Rio i 2016. Sara sluttede sin imponerende karriere med deltagelse i OL i Tokyo i 2021, hvor hun også fik æren af at blive udpeget som fanebærer. Efterfølgende er Sara udnævnt til medlem af Sportens Hall of Fame.
 

Figurine_saraslott_3d printet gravid figur_1.jpg
Figurine_SaraSlott på træsokler_edited.jpg

Jeg fik lov til at lave en Figurine til Sara da hun – i sit livs form - kom hjem fra OL i Tokyo i 2021. Figurinen er i dag et minde om, hvad hendes toptrænede krop har været i stand til at præstere.

Bare 10 måneder senere er Saras krop forandret til en smuk, højgravid krop og endnu en Figurine fastholder billedet af, hvordan kroppen transformeres.

bottom of page