top of page

Om Figurine

Hvad får en 60-årig kvinde til at sige sit gode, faste job op og springe ud som iværksætter?

Det korte svar er: Passionen for godt håndværk OG gravide kvinder ❤

Fra mine graviditeter for mere end 30 år siden havde jeg 2 store gipsmaver liggende i en kasse på loftet. Jeg havde et stort ønske om at konvertere dem til miniaturer og havde længe tænkt over, hvordan det kunne ske.

Heldigvis fik jeg pludselig idéen om at 3D scan og print måske kunne være en løsning, og minsandten om det ikke lykkedes med hjælp fra en venlig sjæl med stor erfaring indenfor området.
Jeg stod pludselig med en 20 cm høj torso af min gravide krop - den allerførste FIGURINE - og syntes det var GENIALT!
Under Corona-nedlukningen fik jeg tid til at tænke lidt over mulighederne for at skabe en lille virksomhed, hvor jeg kunne fremstille de små torsoer.

Efter en del måneders arbejde med test-scanninger og endnu flere testprints, fandt jeg frem til mit helt personlige FIGURINE-koncept.

Jeg startede min lille iværksættervirksomhed som et hobbyprojekt i januar 2021. Med STOR spænding og masser af sommerfugle i maven. Var det mon bare mig, der syntes om konceptet ?
Det viste sig hurtigt, at jeg havde ramt noget helt rigtigt, og i løbet af foråret indså jeg, at Figurine kunne udvikle sig til mere end et hobbyprojekt. Jeg sagde mit job op og kastede mig fuldtids over Figurine.

I dag 3D scanner jeg fast en gang om ugen i København og har nu også scanninger i både Aarhus og Odense.

Jeg er LYKKELIG over, at jeg vovede pelsen og sprang ud som iværksætter. Og endnu mere lykkelig over at opleve, at gravide kvinder sætter pris på en personlig oplevelse, som mødet til 3D scanningen er, samt værdien i, at dén person de møder til 3D scanningen (mig!) også er dén person, der står på værkstedet og fremstiller deres lille Figurine. Der ligger både meget tid og sjæl i fremstillingen af hver eneste lille figur - og jeg NYDER det ❤

HURRA for, at der også er plads til at modne kvinder også kan være iværksættere og HURRA for, at godt håndværk og personlig relation stadig værdsættes ❤

Figurine_Kirsten Tolstrup 1
figurine (5 of 41)
Figurine_Kirsten Tolstrup_håndlavet statuette
figurine (14 of 41)
Om Figurine: About
bottom of page