top of page

Hej - vi ses snart!

Du har booket en tid hos mig til 3D scanning og inden vi mødes er der nogle ting du kan forberede og nogle overvejelser du kan gøre dig.

Figurine_scanning_gravid_KT.jpg

Velkommen til 3D scanning hos Figurine

København

Har du booket tid til 3D scanning i København, så mødes vi på Vesterbrogade 180 på Frederiksberg. Der står "Barselsrummet" på ruden og mit Figurine-flag vil stå på fortovet ved indgangen til lokalet.

Ofte kan du være heldig at finde en plads lige uden for lokalet eller lige om hjørnet på Frydendalsvej. Lidt tættere på Pile Allé har Netto en p-plads med 2-timers parkering.

Der er desværre ikke længere 2-timers gratis gadeparkering på Frederiksberg, så husk at aktivere EasyPark-appen.

Århus

Har du booket tid til 3D scanning i Århus, så mødes vi hos Aarhus Baby Scanning, Silkeborgvej 620, 8220 Brabrand. Der er gratis parkering lige ved døren.

Odense

Har du booket tid til 3D scanning i Odense, så mødes vi i Sundheds-Huset, Paarupvej 15, 5210 Odense NV. Der er gratis parkering lige ved bygningen, som er beliggende lige overfor kirken.

Figurine_3D scanning gravid.jpg

Dine forberedelser

Påklædning

Til scanningen vil du altid være iført trusser. For det bedste resultat skal trusserne helst skjule så lidt af bagdelen som muligt. Stringtrusser er derfor bedst, og det gør ikke noget, hvis trusserne strammer og laver "buler" - de kan fjernes i mit redigeringsprogram :-D 

Du bestemmer selv om du vil bære bh under scanningen. Detaljegraden på den færdige Figurine vil være forskellig afhængig af, om du bærer bh eller ej. Hvis du overvejer at være topløs men måske tænker på om brystvorterne bliver for tydelige, så er der mulighed for, at jeg i mit redigeringsprogram kan glatte/afrunde dem lidt, så de ikke træder så tydeligt frem. Når vi mødes vil du se Figuriner der er lavet hhv. med og uden bh, og det vil gøre det lettere for dig at beslutte, hvordan du ønsker at blive scannet.

 

Husk en hårelastik så evt. langt hår kan sættes op, så det ikke skjuler nakke/skuldre.

Hvordan vil du scannes?

Som du kan se på Instagram og min hjemmeside er der forskellige stillinger du kan blive scannet i. Det mest almindelige er at Figurinen er en torso uden arme og ben, men har du ønsker om f.eks. at en enkelt løftet arm skal være synlig, eller vil du gerne holde på maven og/eller have lidt længere ben med på din Figurine, så er det absolut også muligt.

Vi taler om det når vi ses, så du behøver ikke at have besluttet det på forhånd.

Design af din Figurine

Du vil komme til at se en masser forskellige Figuriner i forskellige størrelser og farver og på forskellige sokler. De kan alle flyttes rundt -  sådan lidt Mix&Match-agtigt -  så du kan lave en masse forskellige kombinationer og dermed finde frem til din favorit. Vi har god tid til denne del, men skulle du alligevel have for svært ved at beslutte dig, anbefaler jeg at du tager billeder af de Figurine-designs der kan være relevante. Du har måske en partner derhjemme, der skal tages med på råd, eller du har brug for mere tid til at beslutte dig, og det er helt ok :-D Du giver mig blot besked når du har besluttet dig.

Har du selv en sten, et stykke træ eller noget andet du godt kunne tænke dig som sokkel til din Figurine, er du meget velkommen til at tage den med, så ser vi om det kan lade sig gøre.

Jeg glæder mig til at se dig og er sikker på at det bliver hyggeligt og at vi stille og roligt finder ud af, hvordan DIN Figurine skal se ud :-D

På gensyn

- Kirsten

Figurine_ gravid 3D figur_special_1.jpg
Figurine_gravid statuette_girl power.jpg

Spørgsmål?

Hvis der er noget du er i tvivl om eller har brug for at vide mere om, så skriv eller ring endelig :-D 

Tlf. 4030 5100

bottom of page